V18 Alpha 5: Yeni Yerel Masaüstü Uygulaması

Alpha 5 artık tamamen yeni bir Windows Masaüstü Uygulaması ile kullanılabilir ve Tarayıcı Uzantısına (Chrome veya Edge için) olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Masaüstünde size daha güvenilir bir kullanıcı deneyimi sunmak için Teams ve Whatsapp tarafından kullanılan Electron çerçevesini kullanarak web istemcisini yerel bir Windows uygulaması olarak paketledik.

Kolayca erişilebilir, masaüstü uygulamasını ekranınızın yan tarafında görünür tutmayı seçebilirsiniz. Ayrıca, uygulamalar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan, çalıştığınız sayfadan gelen bir çağrıyı yanıtlamanız yeterlidir. Çevirici, çalışma alanınızı kullanım sırasında kesintisiz bırakmak, sohbet ederken, konferans verirken veya diğer iş uygulamalarını kullanırken dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmak için ayrı bir pencere olarak dahil edilir.

Uygulamayı Yükleme

Yüklemek için web istemcisinin sol taraftaki menüsünde bulunan Windows simgesine tıklayın ve görüntülenen adımları izleyin. Yüklemeden önce Tarayıcı Uzantısını kaldırdığınızdan emin olun.

Geliştirilmiş canlı sohbet ve CRM entegrasyonu

Aracılar artık canlı sohbet ve SMS için iletişim araması ve sohbet günlüğü ile müşterilere daha da iyi hizmet sunabilir.

  • İletişim bilgilerini e-posta adresine veya telefon numarasına göre CRM sisteminden kolayca alın.
  • Sohbet günlüğü etkinleştirildiğinde, transkriptler sohbette “ele alınan” CRM’e otomatik olarak kaydedilir.

SBC’leri uzaktan güncelleştirme

Artık tüm SBC’leri Bulut Sunucusu Yöneticisi üzerinden sadece birkaç tıklamayla güncelleyebilirsiniz. Bu, bağlı SBC’ler için daha sonra tünel üzerinden tetiklenebilen güncellemelerin alınmasını sağlar. Uzak sistemleri yönetmenin harika bir yolu!

Diğer düzeltmeler ve geliştirmeler

  • Kullanıcıların artık multimedya dosyalarını kısa mesajla gönderebilmeleri için Telnyx, Twilio ve Flowroute için MMS desteği eklendi.
  • Oluşturulan tüm raporları ve faksları temizleme yeteneği eklendi.

V18 Alpha 5 nasıl elde edilebilir

Linux 3CX V18 için V18 Alpha 5’i Debian 10 ISO ‘da deneyin. Ayrıca yönetim konsolunda V18 Alpha 4’ten de yükseltebilirsiniz. Alternatif olarak, barındırılan yeni bir deneme hesabı oluşturabilirsiniz.

V16 kullanıcıları işletim sistemi yükselterek V18 Alpha 5 alabilir.

Bu sürüm hakkında daha fazla bilgi edinmek için değişiklik günlüğünü görüntüleyin.

{ Bilge Bilişim Ve Telekomünikasyon Hizmetleri }
{ 0282 988 02 59 | Tıkla Konuş | Whatsapp Business }

Yorum Yazabilirsin!