3CX ile Öğretmenlerin ve Öğrencilerin Uzaktan Öğrenmeye Geçmelerine Yardımcı Oluyoruz!

Covid-19 salgınının başlangıcından bu yana, dünyanın dört bir yanındaki eğitimciler, öğrencilerin öğrenmelerini ve kesintilerin ortasında meşgul olmalarını sağlamak için inanılmaz çaba sarf ediyorlar. Öğretmenler, uzaktan çalışmayı evde eğitim ile dengeleme, canlı akışlı PE dersleri dengeleme ve web toplantısı yoluyla tüm dersleri verme konularında destek sunmaktan öğretmenlere yeni iş dünyalarına hızla uyum sağlamak zorunda kalıyorlar.

Bu hepimiz için büyük bir değişikliğe işaret ediyor ve yeni zorluklar çıkarıyor; öğretmenler ilerlemeyi uzaktan nasıl izleyebilir? Dersler etkileşimli ve ilgi çekici kalabilir mi? Çocukları yeni çevrimiçi dünyalarında mı koruyoruz?

3CX’te ortak topluluğumuzun bu zorlu zamanlarda eğitimcileri desteklemesini istiyoruz. Bu yüzden profesyonel lisanslarımızı tamamen ücretsiz hale getirdikokullara ve yüksek öğrenim sağlayıcılarına bir yıl boyunca! Sizi sanal sınıflarını kurarak ve öğretmenlere uzaktan öğrenme araçlarımızı nasıl kullanacaklarını öğreterek yerel okullarınızı desteklemeye çağırıyoruz. Eğer gördüyseniz son öğretici – sen nasıl bileceksiniz onları sadece 20 dakika içinde başladı!

3CX nasıl yardımcı olabilir?

3CX, sınıf web seminerlerini, 1-1 toplantıları, dosya paylaşımını ve sohbet özelliklerini kullanımı kolay, erişilebilir bir uzaktan öğrenme platformunda birleştiren sanal bir sınıf sunar. Araçlarımıza her yerden erişilebilir; tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyacı olan bir internet bağlantısı ve en sevdikleri cihaz, mobil, tablet veya PC olsun!

Hangi özelliklere ihtiyaçları olacak?

Okullar, bakımı gereken 3 ana kanalı olan karmaşık iletişim motorlarıdır:

  1. Öğrenme (Öğretmen-Öğrenci)
  2. Bilgilendirme (Veli-Öğretmen / Personel)
  3. Planlama (Öğretmen-Öğretmen)

Bu makalenin geri kalanında, öğrenme kanalına daha ayrıntılı olarak gireceğiz. Bilgilendirme ve planlama hakkında daha fazla bilgi için 2. bölüme dikkat edin.

3CX ile Uzaktan Öğrenme

3CX Profesyonel Lisansı kurulduktan sonra, öğretmenler sınıf programlarını WebRTC sınıf web seminerlerimizle koruyabilirler. Öğrenciler, herhangi bir karmaşık giriş detayını hatırlamak zorunda kalmadan sınıfa bir URL veya e-posta daveti aracılığıyla erişirler. Sınıf bağlantılarını etkileşimli bir zaman çizelgesine bile yerleştirebilirsiniz, bu nedenle öğrencilerin ve ebeveynlerin ne zaman çevrimiçi olmaları gerektiğini takip etmeleri kolaydır.

Zorunlu özellikler:

  • Video canlı akışı: Sınıflar ve 1-2-1 toplantılar için
  • Entegre sohbet: Geri bildirim bırakın, doküman paylaşın ve soru sorun
  • Beyaz tahta: Grup projelerinde işbirliği yapın
  • Anket: Öğrencileri meşgul etmek için anlayışı kontrol edin veya sınıf sınavlarını organize edin
  • Sınıf kontrolü: Sunum aracımızı kullanarak sesi kapatın, videoyu etkinleştirin ve mikrofonu geçirin.
  • Kayıt: Kullanılamayan öğrencilerin talep üzerine dersleri izlemesine izin ver

En iyi ipucumuz: Çocukların bağlantıda kalmasına yardımcı olun

Sınıf dışında okul, çocuğun sosyal gelişiminde önemli bir rol oynar. Çocukların her gün arkadaşlarını görmemeye uyum sağlamaları zor olabilir, bu nedenle konuşmayı teşvik ederek tecrit duygularını en aza indirmelerine yardımcı olun. 3CX’in uzaktan öğrenmeden çok daha fazlası için kullanılabileceğini unutmayın! Öğretmenlere sınıf arkadaşlarıyla nasıl sanal bir öğle yemeği veya oyun günü planlayacağını gösterin. Öğrenciler bir randevu nedeniyle rahatsız olurlarsa veya derslere katılamazlarsa, sınıf arkadaşlarının da farkında olması için bir durum mesajı belirlemelerini hatırlatın.

{ Bilge Bilişim Ve Telekomünikasyon Hizmetleri }
{ 0282 988 02 59 | Tıkla Konuş | Whatsapp Business }

Yorum Yazabilirsin!